Sunday, October 4, 2009

Cuti raya

so,entry kali ni nak cter psl cuti yg lebih kurg seminggu dlu..
busy sgt,xsempat nak update blog psl raye tu..
so,here goes..
cuti yg ok..raye sume berjln lncar..
although my kit lense mengalami kerosakan teknikal..
terpakse la hadapi dgn penuh redha..ade hikmahnye tu..
mgkin ade org akan hadiah kan aku lense baru selepas ini..mane tau..
harapan sungguh~~~

beraye d kampung from saturday until raya ke-4 (rabu)..
ni gmbr ahli kluarge belah mak..
not in d pic,sepupu sorang due + akak aku yg 2nd.(braye dgn kuarge mertua)
family pics
tu rase kat kampung,
kat klang lak.sempat braye kat umah kawan2 di sekitar lembah klang dan KL..
utk report raye yg mencabar perut itu,sile refer di sini dan juge sedikit sbyk di sini.
nak je ku upload sedikit sbyk gambar..tapi mase skrg x ngizinkan..
maybe later..
xsihat sgt ni pun..
sje men blog utk releasekan tensi jap~
hihu~..
gmbar2 len,wat mase ni..
mgkin leh tgk kat album raye facebuk aku..
xpun,len kali aku free n rajin,aku upload kan agy..

b4 finished up dis entry,wanna juz write 2 strange/funny/flattered event time cuti raye aritu
*raye ketiga,kat re-U kluarge besar2 kat kampung ...err..lupe lak name kg nye..ade makcik dtg nak knal dgn mak aku..pastu puji aku comel..y me?awat x akak2 or adik aku yg ade kat c2..
**g jln2 kat jusco,singgah satu kedai..amoi tu ckp cina dgn aku..wa pu ci tau cina language maa...chinese look sgt ke aku ni..?
=_____=!!

so,dats all for now..
adios amigos~

5 comments:

syaima' said...

waaa. pudin ni comel rupanya. haha :P tp pudin. trima jek bila org da puji. hehe. tp dgn hati yg rendah la~ jgn membangga diri pula ye. :)

Shariffudin Sahedan said...

baek~~
makaceyh syaima'..
insyaallah x bangga diri..
segan d buatnye ade ar..
plus inciden tu nyebabkan akak2 aku ade modal utk nyakat aku..
haih~
=__="

filz said...

ko paling tggi~

cantiknya umh nenek ko din~ cantik!!! ngeee~

Hannah said...

unik2.. umah nenek ko.. hehe

Shariffudin Sahedan said...

ilusi optik je tu..
gara2 songkok tinggi aku tu..
hhu~

chantik?
unik?
jom2..aku bawa g kg aku tu..
kat lumut je pun~
=)